Huvudpartners

Balticgruppen AB

Deloitte

Ekström Invest

Fältcom

Swedbank

Umeå universitet

 

Balticgruppen AB

Balticgruppens vision och drivkraft är att skapa det bästa möjliga Umeå – ett Umeå som har 200 000 invånare år 2050 genom hållbar tillväxt. Nyckeln för att nå dit är att bygga på stadens styrkor och att entreprenörer ges goda förutsättningar att verka här. Som stolt partner till Umeågalan, är vi med och sätter strålkastarljuset på stora och små aktörer i vårt starka näringsliv.

Deloitte

Deloitte har rätt kompetens och erfarenhet för vilka utmaningar och möjligheter du än står inför – som företag, som företagsledning och som ägare. Dina kontakter på Deloitte är ingången till ett enormt nät­verk lokalt, i Sverige och internationellt. I varje given situation kan du dra nytta av best practices för just din marknadssituation och samlade erfarenheter från en bredd av specialister.

Deloitte erbjuder revision, redovisning och skatterådgivning i Umeå med omnejd. Med det stora internationella nätverkets styrka och den lokala anknytningens relevans och förståelse erbjuder vi även tjänster inom företagsutveckling, business consulting, riskhantering och råd­givning vid köp eller försäljning av företag.

Ekström Invest AB

Ekström Invest är en stolt huvudpartner till Umeågalan! Sedan många år tillbaka har vi varit engagerade i Umeås utveckling och nu även i Umeågalan som på ett fint sätt år efter år uppmärksammar Umeås näringsliv. För oss är det en självklarhet att investera i bolag som arbetar långsiktigt och hållbart för att säkra upp framtiden för både Umeå, omvärlden och bolagen.

Vi verkar i Umeå.
Vi investerar i onoterade bolag i Umeå.
Vi bygger bostäder i Umeå via koncernbolaget NNJ Fastigheter.
Vi hjälper företag i Umeå med finansiella tjänster via koncernbolaget Swesum.

Vårt ansvar sträcker sig också utanför vårt aktieinnehav. Vi är bland annat partner till Hjältarnas hus och vi lämnar årligen bidrag till Axlagårdens verksamhet samt sponsrar handikappvänliga korthålsbanan på Holmsunds golfklubb.

För oss på Ekström Invest är det viktigt att få bidra till ett bättre Umeå på mer än ett sätt.

Fältcom

Fältcom är en stolt huvudpartner till Umeågalan, vi är entusiastiska över vår region och de möjligheter till samverkan och utveckling som finns här.

Med ett ursprung- och huvudkontor i Umeå har vi gjort resan till att bli ett globalt företag. Vi kopplar upp världen genom Internet of Things och möjliggör uppföljning och kontroll av enheter från en plats på jordklotet till en annan. Inom områden som publika transporter, smarta byggnader och smarta städer, hjälper vi våra kunder att spara pengar och resurser – men också att bidra till en bättre värld.

Swedbank

Stolt Huvudsponsor till Umeågalan – Vi möjliggör för människor, företag och samhällen att växa.

Umeå universitet

Vid Umeå universitet finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. 4 000 anställda och över 33 000 studenter skapar, delar och uppfinner nya idéer varje dag. Vi vill att dessa idéer växer och blommar. Universitetets innovationssystem stöttar hela vägen från omvärldsanalys och patentansökan till marknadsundersökning och den första stora affären. Vi har kunskapen, erfarenheten och nätverken för att bygga framtidens företag i Umeå och regionen.

Balticgruppendeloitte_ug_webbekstrom_invest_ug_webb_partnersidafältcomSwedbankUMU_Webb