Stolt Huvudsponsor till Umeågalan – Vi möjliggör för människor, företag och samhällen att växa.

– Varför väljer ni att vara huvudpartner till Umeågalan?

Som Umeås ledande bank vill vi bidra till målet 200 000 invånare år 2050. På den resan får näringslivet en avgörande betydelse. Företagare som vill starta, växa och erbjuda Umeåborna ett bra arbetsliv, är en väsentlig förutsättning för att vi ska lyckas. På Umeågalan hyllar vi gemensamt alla entreprenörer som bidrar till detta varje dag.

– Vad betyder Umeågalan för er?

Som huvudpartner kan vi på ett konkret sätt visa att vi tycker att Umeås näringsliv är fantastiskt. Vi får en chans att bidra till att näringslivet i allmänhet får välförtjänt uppmärksamhet, men också nöjet att särskilt premiera enskilda entreprenörsinsatser under året. Både akt 1 och 2 är dessutom ett jättebra tillfälle för Swedbank att nätverka med gamla och nya bekantskaper.

– Vilken betydelse har Umeågalan för Umeå?

Galan och aktiviteterna runt den har jättestor betydelse. Den är det lokala näringslivets svar på Nobelfesten, dvs den dag på året då alla vi som älskar företagsamhet får klä upp oss i fina kläder, underhållas samt inspireras av andra som lyckats med sina affärsidéer. Det är viktigt att fira framgångar eftersom det föder en lust att uppnå nya. Att sedan galan tycks bli bättre och bättre för varje år gör att det finns en stark förväntan på nästa års upplaga redan i taxin på väg hem.