Ekström Invest är en stolt huvudpartner till Umeågalan! Sedan många år tillbaka har vi varit engagerade i Umeås utveckling och nu även i Umeågalan som på ett fint sätt år efter år uppmärksammar Umeås näringsliv. För oss är det en självklarhet att investera i bolag som arbetar långsiktigt och hållbart för att säkra upp framtiden för både Umeå, omvärlden och bolagen.

– Varför väljer ni att vara huvudpartner till Umeågalan?

Då Umeågalan på ett fint sätt skapar nätverk och uppmärksammar Umeås företagare så känns det naturligt för oss genom vårt fleråriga engagemang i Umeås näringsliv att kliva in som huvudpartner.

– Vad betyder Umeågalan för er?

För oss känns det viktigt att kunna bidra och synas i detta sammanhang då vi driver och investerar i verksamheter som vänder sig till både företag och privatpersoner i Umeå. Vi har, på akt 1, valt att lyfta fram Swesum som är en av våra verksamheter med finansiella tjänster.

– Vilken betydelse har Umeågalan för Umeå?

Det är viktigt att fira och framhålla Umeås kreativitet, utveckling och framgångar. Galan är en självklar plats för att skapa samarbeten mellan näringslivet, universitetet och kommunen.

– Årets tema är ”tid”, vad betyder tid för ert företag?

Vi är ett bolag som driver verksamheter i olika branscher där ”tid” kan ha många olika betydelser. Tid är en stor del i vår investeringsfilosofi, det är därför självklart för oss att lägga mycket tid och engagemang till våra bolag för att de ska utvecklas och växa.