Program 2019

Programmet för Umeågalan 2019 uppdateras löpande med start under hösten 2019.
Som smakprov kan ni tillsvidare se programmet för 2018 nedan.

 

 

Program 2018

PROGRAM FÖRSTA AKTEN

HÅLLTIDER

Plats: Universum – Brashörnan, Aula Nordica

08.30  Registrering och montermässa öppnar
10.00   Första akten inleds i Aula Nordica
Prisutdelning #1-2 och Talare #1
11.30   Lunch och montermässa
13.00  Start Första Akten del 2 i Aula Nordica
Prisutdelning #3-4 och Talare #2
15.00  Första akten avslutas

PROGRAM ANDRA AKTEN

HÅLLTIDER

Plats: Nolia

18.00 Dörrarna öppnas / Välkomstmingel
19.15  Andra aktens program startar och förrätten serveras
Prisutdelning #5-12 och underhållning
Ca 22.30 Andra aktens program avslutas och bussar avgår till Tredje akten på Rex.
00.00 Nolia stänger
02.00 Tredje akten på Rex avslutas

MENY FÖRSTA AKTEN – Lunchen

Björkrökt lax, ingefärsmarinerade belugalinser, färskost med wasabi, fröknäcke, ruccolasallad med äpple och rödbetspicklad rotselleri.

MENY ANDRA AKTEN – Galamiddagen

MINGEL: Västerbottensostkex med svarta sesamfrön.

FÖRRÄTT, THE CLOCK: Tartar på rökt och färsk lax samt grönt äpple. Serveras med dillmajonnäs, pepparrotskräm och mörkt bröd.

VARMRÄTT, TIMELESS: Älgrostbiff med trattkantarellsås och potatispuré med svart tryffel. Serveras med friterad svartkål och älgkorv med västerbottensost.

DESSERT, LINE OF LIFE: Fyra ganacher på choklad från Vintage Plantation med smak av hallon, balsamicovinäger, poprocks och mörk choklad samt mashmallow med mynta.

Om Första Akten

Moderator Akt 1

Sabinije von Gaffke

Sabinije von Gaffke

Sabinije är en uppskattad och välmeriterad moderator, kommunikationsexpert, programledare och tv-journalist med uppdrag i Sverige och internationellt. Född i Sverige, uppvuxen i London och flera år av utlandsboende ger Sabinije en internationell dignitet, självklarhet och närvaro på den globala arenan. Hon talar flytande engelska, svenska och behärskar franska och tyska.

Hon var nominerad till Årets talare – Moderator 2017, och har intervjuat allt från toppolitiker, högt rankade CEO:s, profiler inom tech, framgångsrika entreprenörer till filantroper och internationella celebriteter.

Sabinije har lång erfarenhet av samtalsmetodik, intervjuteknik och skapande av innehåll. Konsultuppdrag innefattar bl.a. Head of Content på PlayAd Media Group och Content Manager på Creative Meetings AB. Moderator och talesperson för WIT, Women in Tech Stockholm samt engagerad i flertal andra kvinnliga ledarskapsnätverk. Grundare av The Game Changer Global Initiative.

Läs mer

Talare Akt 1

Bodil Jönsson

BodilJonsson

Bodil Jönsson är en svensk fysiker och författare. Hon är professor emerita och har varit verksam vid avdelningen för rehabiliteringsteknik vid Lunds universitet, Certec, sedan 1993.

För en bredare allmänhet är Bodil Jönsson mest känd genom tv-programmet Fråga Lund, där hon svarade på frågor om fysik, böckerna Tio tankar om tid och När horisonten flyttar sig – att bli gammal i en ny tid samt som återkommande värd för programmen Sommar och Vinter i Sveriges Radio P1.

I höstas utkom hon med boken Vad är tid? Och 100 andra jätteviktiga frågor och hon är även aktuell i SVT med ett program där hon vrider och vänder på meningen med livet.

Talare Akt 1

Jonas Eriksson

JonasEriksson

Han kombinerar sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör, där han i flera branscher har startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång.

Jonas Eriksson föreläser om entreprenörskap, ledarskap i näringslivet och ledarskap i pressade situationer. Genom sina speciella egenskaper, unika minne och speciella erfarenhet har Jonas ett brett och väldigt unikt perspektiv på ledarskap och kommunikation. Hur man agerar chef för Zlatan, Messi, Ronaldo och de bästa fotbollsspelarna i världen – men även hur man bygger framgångsrika företag med vinnarkultur. Han berör många andra relevanta ämnen som är aktuella som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling.

Läs mer

 

Delar av programinnehållet är i vanlig ordning hemligt.