Huvudpartners

BRA

Deloitte

Castellum

Swedbank

Umeå Universitet

Vitec

 

BRA

Malmö Aviation och övriga bolag inom Sverigeflyg har tillsammans blivit BRA.

Vi tror på enkelhet, genvägar, gratis frukost och personlig service. Men framförallt tror vi att vårt land behöver flexibla och nära kommunikationer. Först då kan alla bo var de vill och jobba där de vill bo. Vi erbjuder enkla bokningar och smidiga företagslösningar. Med Bromma, Stockholms Cityflygplats som nav tar vi dig snabbt till 13 destinationer och gör Sverige närmare än någonsin.

Välkommen ombord hos oss på BRA – Flygbolaget närmare dig!

Deloitte

Deloitte har rätt kompetens och erfarenhet för vilka utmaningar och möjligheter du än står inför – som företag, som företagsledning och som ägare. Dina kontakter på Deloitte är ingången till ett enormt nät­verk lokalt, i Sverige och internationellt. I varje given situation kan du dra nytta av best practices för just din marknadssituation och samlade erfarenheter från en bredd av specialister.

Deloitte erbjuder revision, redovisning och skatterådgivning i Umeå med omnejd. Med det stora internationella nätverkets styrka och den lokala anknytningens relevans och förståelse erbjuder vi även tjänster inom företagsutveckling, business consulting, riskhantering och råd­givning vid köp eller försäljning av företag.

Castellum

Castellum är Sveriges minsta stora fastighetsbolag. Nu är Norrporten en del av Castellum.
Castellum arbetar med kommersiella fastigheter på tillväxtorter i Sverige och Köpenhamn. Vi har resurser att utveckla samhällen och hjälpa våra kunder att växa. Samtidigt vill vi att beslut ska fattas lokalt – av människor som har ortens förutsättningar i ryggmärgen.

Swedbank

Stolt Huvudsponsor till Umeågalan 2016 – Vi möjliggör för människor, företag och samhällen att växa.

Umeå Universitet

Vid Umeå universitet finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. 4 300 anställda och drygt 30 000 studenter skapar, delar och uppfinner nya idéer varje dag. Vi vill att dessa idéer växer och blommar. Universitetets innovationssystem stöttar hela vägen från omvärldsanalys och patentansökan till marknadsundersökning och den första stora affären. Vi har kunskapen, erfarenheten och nätverken för att bygga framtidens företag i Umeå och regionen.

Vitec

Vitec är ett nordiskt programvarubolag som utvecklar och levererar verksamhetskritiska standardiserade programvaror för branschunika behov.

Koncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland och Norge och växer i huvudsak genom förvärv av mogna programvarubolag i vertikala segment. Bland våra kunder finns fastighetsmäklare, bygg- och fastighetsbolag, banker och försäkringsbolag, hälsoföretag, bildelshandlare, energibolag och avfallshanteringsföretag.

Vitec grundades 1985 som ett avknoppningsbolag från Umeå universitet, idag har koncernen 470 medarbetare varav 50 på huvudkontoret i Umeå. Vitec är noterat på Nasdaq Stockholm och omsatte 618 Mkr år 2015

 

 

ug_16_bra_color  ug_16_castellum  Deloitte  Swedbank   UmU   Vitec