Huvudpartners

Balticgruppen AB

Deloitte

Fältcom

Konftel

Swedbank

Umeå universitet

 

Balticgruppen AB

Vi på Balticgruppen känner oss stolta att som huvudpartner få vara med och utveckla Umeågalan. Mår Umeå bra mår Balticgruppen bra. Tillsammans arbetar vi för att göra Umeå till en växande och välmående stad, som människor vill bo och verka i, besöka, och vara stolta över.

Balticgruppen äger, utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Umeå. Vår passion för staden och alla dess invånare är det som driver oss i vårt arbete att utveckla Umeå. Vi engagerar oss lika helhjärtat i bostäderna för äldre, familjerna och studenterna som i utformningen av shoppingstråken, restaurangerna och möjligheterna att umgås och arbeta. Våra hjärtan klappar dessutom extra starkt för Umeås kultur-, sport- och hälsoliv.

Deloitte

Deloitte har rätt kompetens och erfarenhet för vilka utmaningar och möjligheter du än står inför – som företag, som företagsledning och som ägare. Dina kontakter på Deloitte är ingången till ett enormt nät­verk lokalt, i Sverige och internationellt. I varje given situation kan du dra nytta av best practices för just din marknadssituation och samlade erfarenheter från en bredd av specialister.

Deloitte erbjuder revision, redovisning och skatterådgivning i Umeå med omnejd. Med det stora internationella nätverkets styrka och den lokala anknytningens relevans och förståelse erbjuder vi även tjänster inom företagsutveckling, business consulting, riskhantering och råd­givning vid köp eller försäljning av företag.

Fältcom

Fältcom är en stolt huvudpartner till Umeågalan, vi är entusiastiska över vår region och de möjligheter till samverkan och utveckling som finns här.

Med ett ursprung- och huvudkontor i Umeå har vi gjort resan till att bli ett globalt företag. Vi kopplar upp världen genom Internet of Things och möjliggör uppföljning och kontroll av enheter från en plats på jordklotet till en annan. Inom områden som publika transporter, smarta byggnader och smarta städer, hjälper vi våra kunder att spara pengar och resurser – men också att bidra till en bättre värld.

Konftel

Konftel är ett ledande företag och starkt varumärke inom telefonmöteslösningar. Ända sedan 1988 har vår mission varit att hjälpa människor runt om i världen att genomföra möten, oavsett avstånd. Av erfarenhet vet vi att telefonmöten är ett effektivt sätt att spara tid, pengar och samtidigt bidra till en bättre miljö. Våra produkter säljs i fler än 60 länder över hela världen.

Vi på Konftel är stolta över att få vara en del av Umeås näringsliv och en huvudpartner till Umegalan. Den expansiva staden med ett starkt universitet har gett oss en perfekt miljö att utvecklas och växa i. Det är något som vår stora ägare i USA uppmärksammat. Konftel i världen mår bra av att ha Umeå som bas.

Swedbank

Stolt Huvudsponsor till Umeågalan 2017 – Vi möjliggör för människor, företag och samhällen att växa.

Umeå universitet

Vid Umeå universitet finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. 4 300 anställda och drygt 30 000 studenter skapar, delar och uppfinner nya idéer varje dag. Vi vill att dessa idéer växer och blommar. Universitetets innovationssystem stöttar hela vägen från omvärldsanalys och patentansökan till marknadsundersökning och den första stora affären. Vi har kunskapen, erfarenheten och nätverken för att bygga framtidens företag i Umeå och regionen.

Balticgruppen  deloitte_ug_webb  fältcom  konftel  Swedbank   UmU