Biljetter Umeågalan 2017

Umeågalan 2017 arrangeras den 9 november. Biljetterna släpps den 28 september kl. 08.00. Länk till biljettköp publiceras här.

I år utmanar vi invanda mönster, tänker nytt och ställer oss frågan – vad är det som faktiskt spelar roll? Tillsammans ska vi hylla dem som får våra hjärtan att dunka, hjulen att rulla och staden att blomstra. Var med och spela roll du också!

 

Om biljettköp och registrering

Biljettpriset
Priset för biljett till Umeågalan 2017 är 2 595 kr ex. moms.

Begränsning / max antal biljetter per köp
Du kan max köpa 10 biljetter per köptillfälle.

Biljettköpet faktureras
Samtliga biljettköp faktureras. Tänk på att ange korrekta faktureringsuppgifter vid köptillfället och att kontrollera att eventuell märkning eller referens stämmer. Vid felaktiga faktureringsuppgifter eller behov av justeringar i efterhand debiteras en administrativ avgift.

Justering faktureringsuppgifter
Vid behov att justera faktureringsuppgifter efter genomfört köp ber vi dig maila oss på info@umeagalan.se Vänligen observera att vid justeringar tillkommer en administrativ avgift om 150 kr/ändringstillfälle.

Bekräftelse köp
När du genomfört ditt köp kommer du inom kort få en bekräftelse till den e-postadress du angivit. Observera att det kan dröja upp till 20 minuter om det är många som köper samtidigt.

Biljettregistrering
Inom 72 timmar efter ditt köp kommer du motta ytterligare ett mail med en länk till din personliga sida där du hanterar dina biljetter. I mailet medföljer även instruktioner för hur du registrerar dina biljetter.

Sista dagen för biljettregistrering
Sista dag för biljettregistrering kommer anges här.

Vänligen observera att biljetter som inte registrerats i tid enbart kommer vara märkta med ert företagsnamn (vilket bland annat innebär att bara biljettköparens företagsnamn syns i bordplaceringen). Det är då ej längre möjligt att ange personliga val såsom specialkost.